Crystal Clear behandelingen

Crystal Clear is één van de wereldleiders in hi-tech beauty technologie en skincare producten. Het succes van Crystal Clear is gebaseerd op constante research en ontwikkeling van nieuwe producten. Ons vak is onze passie, wij willen uitzonderlijke behandelingen aanbieden die fantastische resultaten opleveren.

Instituut Chantale is een erkend Crystal Clear Skincare Instituut.

Microdermabrasie

Crystal Clear Microdermabrasie

Crystal Clear gebruikt een gepatenteerd systeem voor de verjonging van de huid. Door deze behandeling worden op een zachte manier de bovenste fijne huidlagen verwijderd. Het resultaat is een onmiddellijke zachtere en frissere gelaatshuid, met verminderde rimpeldiepten.
De behandeling heeft een opvallende verstrakking van de huid, van de wangen, de kaaklijn en rond de wenkbrauwen tot gevolg. Crystal Clear Microdermabrasie verjongt en verbetert niet enkel het huidoppervlak maar verhoogt eveneens de aanmaak van nieuwe collageen en elastine.
De Crystal Clear Microdermabrasie behandeling is de zachtste en voorzichtigste manier om een frissere en jongere huid te bekomen, deze behandeling resulteert in een aanzienlijke en dadelijk zichtbare verbetering van alle onregelmatigheden in de volledige structuur van de opperhuid.

Oxygen

Crystal Clear Oxygen

Crystal Clear Oxygen is gebaseerd op een nieuwe technologische ontwikkeling. Tijdens een pijnloze behandeling wordt zuivere zuurstof en een speciaal tegen huidveroudering ontwikkeld en gepatenteerd serum in elke diepere huidlaag gebracht zodat de huid verbluffend wordt verjongd.
Door de verhoogde zuurstofdruk bereiken de actieve bestanddelen van het serum via de natuurlijke kanalen het diepere gebied van de huid. Hieruit volgt, door uitzetting en absorptie van het serum, een volumevergroting van de bio-matrix (de substantie die de cellen samen houdt) en een duidelijk zichtbare verbetering van de elasticiteit en de stevigheid van de huid.
Vijf behandelingen zijn in het algemeen voldoende om een verjonging van de huid te realiseren. Fijne lijntjes en rimpels worden als het ware van binnen naar buiten glad gemaakt – speciaal ook in de zeer gevoelige huidgebieden onder de ogen. Daardoor is slechts één opfrisbehandeling per maand noodzakelijk.
De Crystal Clear Oxygen behandeling resulteert tevens in een zichtbare vermindering van acné-littekens en verkleint tegelijkertijd de dikte van het litteken. Door de helende werking van de voedende en herstellende stoffen in het serum is de behandeling ook zeer aangewezen voor door de zon beschadigde huid.

Crystal Clear IFL permanente ontharing

Crystal Clear Intense Flash Light biedt een zachte, niet agressieve en langduringe oplossing voor ongewenste haargroei. Overtollige en ongewenste haargroei is een veelvoorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen, om allerlei redenen. Vrouwen hebben er vaak last van op de bikinilijn, onder hun armen of op hun benen. Mannen hebben vaak ongewenste haargroei op de rug en borst.

Permanente ontharing

Crystal Clear Intense Flash Light "Skin rejuvenation"

Skin Rejuvenation is een veilige en pijnloze behandeling met als doel een algemene huidverjonging van het gelaat.
Onder invloed van IFL worden de collageenlagen in de huid geactiveerd. Hierdoor worden rimpels verminderd met een jongere uitstraling als gevolg. Ook treedt er verbetering op teint en textuur van de huid.
Skin Rejuvenation is aangewezen bij:

  • Couperose
  • Pigmentatiestoornissen op gelaat
  • Ouderdomsvlekken op de handen
  • Een zonbeschadigde huid
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Grove poriën
  • Acné

Crystal Clear cellulite en lichaamsverzorging

De perfecte oplossing voor lelijke cellulite en vale huid op benen, heupen, billen, armen, buik en kin. Het systeem zorgt ook voor een algehele versteviging en lifting van de gezichtscontouren.
De Crystal Clear cellulite behandeling biedt een unieke oplossing die zorgt voor een vermindering van zichtbare cellulite en die daarbij ook de huid verstevigt en lift. Klanten die het uitproberen kunnen het verschil al voelen en zien na de eerste behandeling.
De machine combineert het produceren van een vacuum met een uniek pulseringsprogramma. Het vacuum wordt gecreëerd als de machine over de huid glijdt en deze op gelijkmatige mate omhoog zuigt. De pulserende handeling zorgt voor een tijdelijke lifting van het zachte weefsel, deze handeling creëert een onderhuidse massage op het onderliggende weefsel en de vetcellen door het uittrekken van de vezelbanden (dit is de voornaaamste reden voor het ontstaan van het cellulite effect). De behandeling zorgt ervoor dat de vetdeeltjes van het onderliggende weefsel, waar sde vetcellen zich ophopen, loskomt en dat gifstoffen worden afgevoerd. De huid wordt al gladder en steviger na de eerste behandeling.

Voordelen van de behandeling:

  • Behandelt alle delen van het lichaam en ook het gezicht. Bevordert afname van cellulite. Zorgt voor een lichaamsverstevigend en afslankend effect. Stimuleert de lymfedrainage. Verhoogt de afvalstoffencirculatie.
  • De gelaatsbehandeling kan toegepast worden op de hals, de kin en het decolleté. Hierdoor wordt de produktie van collageen op gang gezet. Ook worden de spieren en de bloedscirculatie gestimuleerd waardoor het gelaat steviger wordt.

Collagen Lift Paris

Huidveroudering betekent een verlies van collageen in de huid. In tegenstelling tot crèmes en serums die van buitenaf werken kan u vanaf nu het verouderingsproces door middel van voeding vertragen.
Collagen Lift Paris is een dagelijks drinkbaar collageen supplement dat klinisch bewezen rimpels tot 50% vermindert en de elasticiteit en hydratatie van de huid verbetert. De formule wordt gemaakt in Frankrijk en bevat een krachtige combinatie van Verisol® collageen , Ulva Mediterranea zeewier (Ulvaline® , geoogst in het zuiden van Frankrijk) en vitamine C.
Meng dagelijks 1 ampul Collagen Lift Paris in een glas met water of fruitsap en ga er jonger uitzien. Zichtbare resultaten binnen 3 tot 6 weken.


pHformula: resurface - repair - protect

pHformula behandelingen van huidproblemen zijn gebaseerd op de principes van de regeneratieve geneeskunde. Door de vooruitgang in de medische wetenschap en het onderzoek naar cosmeceuticals zijn er geweldige resultaten geboekt in innovatieve behandelmogelijkheden van de huid. pHformula verbetert de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid zodat chirurgische ingrepen voorkomen kunnen worden.

pHformula

Huidresurfacing

pHformula is de eerste farmaceutische/cosmetische productlijn, waarbij alle behandelingen en formules worden ondersteund door de wetenschap en de expertise die gebaseerd is op meer dan 30 jaar ervaring. Het innovatieve skinresurfacing systeem heeft actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong.
Deze unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op een reeks huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acné, rosacea en hyperpigmentatie. De Pre- en Post pHformula producten bereiden de huid voor, optimaliseren en onderhouden de resultaten van de pHformula huidvernieuwende behandelingen.

pHformula poster


Het alternatief voor liposuctie: cavitatie

Cavitatie is een uiterst efficiënte methode die definitief afrekent met overtollig vet en cellulitis zonder chirurgische ingreep. Met behulp van de ultrasone kop worden vochtdruppels rond de vetcellen zodanig aan het trillen gebracht tot ze imploderen (het cavitatie-effect). Hierdoor breekt de celwand en komt de inhoud van de vetcel vrij in de bloedbaan. De methode van de behandeling is een beetje vergelijkbaar met een echografie, enkel dat nadien u tot een halve liter vet voorgoed kwijt bent. Omdat het vrijgekomen vet niet uit het lichaam wordt gezogen zoals bij een klassieke liposuctie, zal het lichaam dit via het lymfesysteem doen. Dit is hetzelfde mechanisme dat ervoor zorgt dat bvb blauwe vlekken verdwijnen.


Manicure, pedicure en gelnagels

LCN gelnagels

Manicure en pedicure

Een manicure is een intensieve behandeling van de handen en de nagels, met als doel de handen er gezond en mooi uit te laten zien en zacht aan te laten voelen. Een uitgebreide manicure bestaat uit diverse behandelingen. Een pedicure zorgt ervoor dat voeten en teennagels er mooi en verzorgd uit komen te zien. Daarbij kan een pedicurebehandeling ook nagelziektes en -afwijkingen voorkomen en behandelen.

Gelnagels

Gel of kleurengel op uw eigen vinger - en/of teennagels. Of een French Manicure, die de natuurlijke nagel nabootst: een roze nagelbed met een witte rand.

Door de eigen research- en ontwikkelingsafdeling is LCN wereldwijd trendsetter op het gebied van lichtuithardende kunststoffen. Bij het gebruik van LCN producten wordt een uitzonderlijke hoge verdraagzaamheid gegarandeerd. De producten zijn zuurvrij en voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bij LCN zit u veilig!


Permanente make-up

Permanente make-up

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Naast de cosmetische toepassingen wordt permanente make-up veelvuldig toegepast in de medische wereld. Een van de belangrijkste toepassing is het pigmenteren van een tepelhof. Na een borst reconstructie of een borst besparende operatie kan met permanente make-up een geheel nieuwe en natuurlijke tepelhof worden aangebracht. Tevens kan een bestaande tepelhof intensiever van kleur worden gemaakt.